Contact us now
0180 661221

Carwash

Een vuile auto is voor niemand fijn om in (mee) te rijden. U kunt deze natuurlijk met een emmertje sop op straat gaan wassen, maar waarom bespaart u uzelf deze moeite niet door uw auto te laten wassen door onze wasstraat?

Bij een bezoekje aan de wasstraat koopt u vooraf een ticket in de shop. U heeft hier keuze uit 5 verschillende wasprogramma’s. Vindt u het bijvoorbeeld belangrijk dat de auto beschermd wordt tegen weerinvloeden, of wilt u voorkomen dat de onderkant gaat roesten? Wij helpen u graag met de keuze voor het juiste wasprogramma.

Programma 1
Bij dit wasprogramma heeft u het alles-in-één-pakket. De auto wordt eerst ingespoten met sop. De borstels zorgen ervoor dat het vuil van de auto gaat. Uw auto wordt aan de onderkant gereinigd met meerdere hogedrukstralen. Na dit spektakel met sop, borstels en hogedrukstralen wordt uw auto ingespoten met de geavanceerde Shine Tecs Polish. Dit vormt een beschermend laagje om uw auto, waardoor roestvorming en kleurvervaging door de zon voorkomen worden. Deze techniek voert regenwater beter af dan een wax-laag. Ook dit wordt door de borstels ingewerkt en met water wordt uw auto gelijk schoongespoten. Hierna volgt het droogproces en u bent voorzien van een blinkende auto.

Prijs: €12,75

Programma 2
Wasprogramma 2 voorziet uw auto allereerst van sop, dat wordt ingewerkt met de borstels. Ook wordt de onderkant van uw auto gereinigd met de hogedrukspuiten. Hierna wordt een wax-laag op uw auto gespoten. Door de wax-behandeling hecht vuil zich minder snel aan de lak en de auto ziet er langer ‘gepoetst’ uit. Na de wax wordt uw auto gedroogd.

Prijs: €10,75

Programma 3
U kiest voor wasprogramma 3 indien wasprogramma 2 u erg aanspreekt, maar u heeft geen behoefte aan de reiniging aan de onderkant van uw auto. Dit zit dan ook niet bij dit wasprogramma inbegrepen. Verder is dit programma hetzelfde als nummer 2.

Prijs: €9,75

Programma 4
Bij dit wasprogramma wordt uw auto ingespoten met sop, wat wordt ingewerkt met de hogedrukspuiten en de borstels. Ook wordt de onderkant van uw auto gewassen. Na deze wasbeurt wordt uw auto gedroogd en vervolgens rijdt u rond in een schone auto.

Prijs: €8,75

Programma 5
Dit programma heeft veel gelijkenissen met programma 4. Het enige verschil is de reiniging van de onderkant van uw auto. Dit zit bij programma 5 niet inbegrepen.

Prijs: €7,75