Wasstraat

Een schone auto zonder moeite

Of je je auto nu vaak of weinig gebruikt, het is altijd fijn om in een schone auto te rijden. 

De wasstraat is daarbij een goede uitkomst: binnen een paar minuten is je auto weer zo goed als nieuw. Wil je het ergste vuil eraf of helemaal gepoetst? Kies uit één van onze 5 programma’s. 

washing car, cleaning car, car-1397382.jpg

Programma 1

Schoon op een nieuw niveau: met programma 1 ben je ervan verzekerd. De auto wordt eerst met sop gewassen en daarna wordt er een laag Shine Tecs Polish opgespoten en in de lak gepoetst met een hoogglanzend oppervlak als resultaat. Tot slot wordt de auto gedroogd.

Wanneer je regelmatig voor dit programma kiest, beschermt dat je lak tegen bijvoorbeeld verkleuring van de zon. Daarnaast hecht vuil minder en is je auto dus makkelijk schoon te krijgen. 

Prijs: € 12,75

Programma 2

De auto wordt eerst gewassen, zowel de zij-, als boven-, als onderkant. Daarna wordt er hotwax aangebracht: een beschermlaag voor de lak waardoor vuil minder hecht. Tot slot wordt de auto gedroogd. 

 

Prijs: € 10,75

Programma 3

De boven- en zijkant van de auto worden gewassen, evenals de velgen. Vervolgens wordt een laag hotwax aangebracht en tot slot wordt de auto gedroogd. 

 

Prijs: € 9,75

 

Programma 4

De auto wordt aan alle kanten gewassen: bovenop, aan de zijkanten en ook de onderkant. Natuurlijk worden de velgen niet vergeten! Na afloop wordt de auto gedroogd.

 

Prijs: € 8,75

Programma 5

De basis: de auto wordt aan de zij- en bovenkant gewassen. Ook hier worden de velgen meegenomen. Vervolgens wordt de auto gedroogd.
 
 
 
Prijs: € 7,75

Korting op de wasstraat

Spaar voor korting op de wasstraat met onze zegelactie! 
 
Spelregels
  • Bij elke 5 liter aan brandstof ontvang je 1 zegel
  • Plak deze zegels op de spaarkaart (boekjes te verkrijgen bij de kassa)
  • 1 kaart vol? Lever hem in voor € 2,50 korting op een wasprogramma naar keuze
  • Lever maximaal 2 kaarten per wasbeurt in voor een totaal van € 5,00 korting